
Banánový korpus s několika druhy ořechů a slaným karamelem. Dort vyrábíme ve 2 velikostech: malý 6 porcí - 0,8 kg velký 12 porcí - 1,6 kg

Kombinace sušených a čerstvých brusinek jako doplněk k masu nebo paštikám. Čerstvé i sušené brusinky na karamelu s kapkou 40% švěstkovice a červeného suchého vína

Belgická čokoláda a marinované višně v čokoládovém korpusu. Dort vyrábíme ve 2 velikostech: malý 6 porcí - 1 kg velký 12 porcí - 2,4 kg

Jablka a hrušky pečené po dobu 8 hodin s badyánem, skořicí a hřebíčkem.

Čerstvé a mražené maliny na bílém karamelu s kapkou růžového vína.

Vláčný korpus s ořechy a brusinkami doplněný vyšlehaným mascarpone a potažený pravým marcipánem. Dort vyrábíme ve 2 velikostech: malý 6 porcí - 1,1 kg velký 12 porcí - 2,2 kg

Původem americký korpus z kefírového mléka, který je v dortu nejen barevně zajímavý, ale i krásně vláčný. Krém je z mascarpone a francouzské zakysané smetany. Zdobený čerstvým...

Miluješ ho nebo nenávidíš? Lepivý karamel zjemněný smetanou a špetkou soli.

Slaný smetanový karamel s výběrem ořechů.

Valentýnské srdíčko s korpusem Red Velvet, zakysaným podmáslím s pravým marcipánem.

Marinované višně a mražené višně na karamelu s kapkou višnovice a červeného vína.