
Červený chilli olej vyrobený ze sedmi pálivých chilli papriček z celého světa.Vynikající na dochucování teplé i studené kuchyně.V originální skleněné karafce.

Náš vypilovaný recept na pikantní kimchi s cuketou, jarní cibulkou, zázvorem a pálivými chilli papričkami. Fermentujeme 1 měsíc při nízké teplotě pro rovnoměrné prokvašení...

Farmářské bedýnky z ČR a od malých pěstitelů z celého světa. Ovoce a zelenina ve špičkové kvalitě a chuti.

Arabská cizrnová pomazánka s originálním kořením a koriandrem. Cizrna je vyšlehaná s extra panenským olivovým olejem, tahini pastou a kořením.

Libanonské národní jídlo, jako skvělý předkrm a doplněk k masu.

Bílé zelí z farmy Pesema s kmínem, poctivě "šlapeme" pro zbavení přebytečné vody a necháme kvasit nejméně 3 týdny. Zelí má krásnou světlou barvu a jemně nakyslou chuť.

Vybrané sýry z českých farem marinujeme v ochuceném oleji s rozmarýnem, česnekem, chilli a vlašskými ořechy.

Aquaponicky pěstované klíčky (hrášek, ředkev daikon) rozmixované s mandlemi, česnekem, zázvorem, koriandrem, mátou, citrónem, olivovým olejem a kořením.

Quacamole jako skvělý dip ke grilovanému masu, sýrovým tyčinkám nebo čerstvé zelenině.